14 & 15 april

Plankenkoorts

festival

dé 29ste editie

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

13 april 2023

The Doors Tribute Band

Deuren open 19.30u
Show 20.30u – 23.00u

14 april 2023

Plankenkoortsfestival Junior

Deuren open 18.30u
Show 19.15u – 23.00u (incl. Afterparty)

GRATIS TOEGANG

15 april 2023

Plankenkoortsfestival

Deuren open 19.30u
Show 20.30u – 02.00u (incl. Afterparty)

beleef pkf

Het concept van het Plankenkoortsfestival is simpel: we bieden een podium waar iedereen die wil een nummer uit de rijke pophistorie mag zingen. Maar dit doe je niet zomaar… Jij staat een fantastische act neer te zetten, geheel begeleid door een liveband! Of je nu wel of niet goed zingt, dat maakt niet uit… Iedereen is bij ons van harte welkom! Bij ons staat het plezier en de beleving centraal.

Het Plankenkoortsfestival vindt plaats gespreid over twee avonden, waar solo-artiesten en groepen de performance of a lifetime neerzetten. De vrijdagavond is geheel gericht op de junioren. Jeugd t\m 16 jaar kan deelnemen aan deze avond, en treden op met onze enige échte Junior Plankenkoortsband. Op de zaterdag maken we baan voor de volwassenen, en gaat het los met dé Plankenkoortsband.

Gedurende de avonden maken we een ware reis door de pophistorie. De artiesten rocken, feesten of swingen als hun favoriete popidool op het Plankenkoortsfestival. Zij zetten de meest te gekke acts neer, waar je als publiek nog lang over napraat. Het is een waar spektakel, en niets is té gek. Dus ben jij op zoek naar een avond vol muzikaalgeweld, waarbij je je zal blijven verbazen… Beleef dan het Plankenkoortsfestival!

“JE WORDT MEEGENOMEN OP EEN REIS DOOR DE RIJKE POPHISTORIE!”

“VAN GENIETEN VAN EEN ABBA HIT TOT LOSGAAN OP DE LUCHTGITAAR MET BRUCE SPRINGSTEEN… JE MAAKT HET MEE OP HET PKF!”

Artiesten

meedoen als artiest

Altijd al willen optreden onder begeleiding van een liveband? Grijp dan bij ons de unieke kans om te stralen op een te gek podium voor een écht publiek! Elke editie is weer een groot spektakel! Wil jij ook een keer schitteren op onze planken? Doe dan mee!

Plankenkoortsfestival 2024

April 2024

Meedoen als artiest tijdens de 30e editie van het PKF? Meld je aan voor de informatiemail!

Disclaimer: Dit is geen officiële aanmelding, maar een (geheel vrijblijvende) blijk van interesse om als artiest te willen optreden.

2024 | PKF | Interesse 30ste Editie
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik ben geïnteresseerd in...
Naar dit e-mailadres zullen wij meer informatie sturen over de 30ste editie van het Plankenkoortsfestival.