Selecteer een pagina

13 april

THE DOORS

IN CONCERT

De beste Doors tribute band komt naar venlo!

13 april 2023

The Doors in Concert

19.45u deuren open, 20.30u show time

the doors tribute

De onovertroffen tributeband The Doors in Concert brengt een hommage aan de legendarische The Doors, waarvan zanger en icoon Jim Morrison in 1971 overleed, nu 50 jaar geleden. De band neemt je mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren ’60, met nummers als Light my FireLove her Madly, L.A. Woman en Riders on the Storm.

Danny heeft de looks en stem van Jim Morrison, Willem klinkt als toetsenist Ray Manzarek, Sander speelt gitaar als Robby Krieger en Daan – uit Venlo! – benadert drummer John Densmore tot in de finesses.

 

Authentieke live sound en ervaring

Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. Ze gebruiken uitsluitend originele instrumenten om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren, zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG. Vanzelfsprekend speelt Willem de baspartijen met zijn linkerhand op een historisch correcte Fender Rhodes Piano Bass met silver- of goldtop, net als Ray Manzarek. Ook gebruikt de band oude Fenderversterkers en originele microfoons.

‘Het geluid van The Doors op het podium was vaak interessanter en puurder dan dat van de studio-uitvoeringen’, aldus de tributeband. De bandleden laten zich inspireren door de verschillende live-cd’s van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert.

“Beleef een authentieke live ervaring in geluid en looks van The Doors!”

“The Doors live in concert, jij maakt het mee!”

BELEEF PKF

Zelf als artiest de bühne op?

Altijd al willen optreden onder begeleiding van een liveband? Grijp dan bij ons de unieke kans om te stralen op een te gek podium voor een écht publiek! Elke editie is weer een groot spektakel! Wil jij ook een keer schitteren op onze planken? Doe dan mee!

Plankenkoortsfestival Junior editie

14 april 2023

Meld je aan voor de Junior Editie

Deelname is mogelijk t/m 16 jaar.

De aanmeldingen voor de Junior editie zijn gesloten. We zitten VOL!

Mocht je dan tóch een keer willen shinen op de planken van het Plankenkoortsfestival, houd dan de website en de socials in de gaten voor de volgende editie!

Plankenkoortsfestival volwassen editie

15 april 2023

Meld je aan voor de Volwassen Editie

De aanmeldingen voor de Volwassen editie zijn gesloten. We zitten VOL!

Mocht je dan tóch een keer willen shinen op de planken van het Plankenkoortsfestival, houd dan de website en de socials in de gaten voor de volgende editie!